Zignea - Emmeloord

logo zignea

Z&PC ZIGNEA is een zwem- en polo-vereniging voor jong en oud.

Zwemmen Is Gezond Nuttig En Aangenaam, dat is waar onze zwemverenging voor staat. Dat is ook wat je ervaart als je bij ons komt zwemmen en/of waterpolo├źn! Ben jij er ook zo eentje die niet uit het water te krijgen is? Maak dan van zwemmen je sport! Bij ZIGNEA kun je zelfs kiezen uit twee verschillende onderdelen: wedstrijdzwemmen en waterpolo. Ben je nog geen 13 jaar? Dan ga je eerst naar de basis, waar wij je de zwemslagen en waterpolotechnieken bijbrengen. Lid zijn van ZIGNEA betekent sporten onder deskundige begeleiding, meedoen aan wedstrijden en gebruik maken van alles wat de vereniging en het zwembad te bieden hebben.
Word jij ook een Pieter van de Hoogenband of Inge de Bruin.....
Kom eens meedoen en ervaar zelf hoe leuk het bij ZIGNEA is! Je mag bij ons vier keer gratis meetrainen, voordat je kiest om te gaan zwemmen of waterpolo├źn!

Zwemmen Is Gezond, Nuttig En Aangenaam

Onder deze slogan is ruim 50 jaar geleden ZIGNEA opgericht door de toenmalige bestuurders, de heren van Drecht, Kervers, van der Lecq en van Milgen. In mei van dat jaar besloten zij een zwemvereniging op te richten, waarna op 22 juni 1956 de oprichtingsvergadering plaatsvond.

Deze informatie is na te lezen op de website van Zignea http://www.zignea.nl